Kirppu (Kahaltajan Hafanana)

s. 9.5.2014

6 x SA, 2 x SERT, 1 x VASERT 1 x VSP, 1 x CACIB

LTE +170

Kirppu on laumamme ehdoton matriarkka, jonka ei tarvitse kuin katsoa pahalla silmällä, niin muut lauman jäsenet seisovat asennossa. Luonteeltaan Kirppu on todella itsepäinen ja mukavuudenhaluinen, mutta syttyy toimintaan metsällä ja erityisesti jäljestämässä. Kutsumme Kirppua usein myös Kirppu Inkeri Ankeiseksi, koska rouva osaa loukkaantua ja sen myös taitavasti kaikille näyttää. Kirppu ymmärtää hyvin paljon ihmisten puhetta, joten sen kuunnellessa pitää olla erityisen tarkkana mitä lupailee, koska Kirppu on kyllä heti luvattua palvelua tai hyödykkeitä vaatimassa.

Kirpulla on yksi pentue, koska annoin sen jalostuslainaan kasvattajalleen. Tästä pentueesta sijoitin oman pentuni, Ellin, ystävälleni tänne kotikylälle.

 

 

Lissu (Kahaltajan Timantit On Ikuisia)

s. 20.3.2016

2 x ROP-pentu, 2 x SA, 1 x SERT

Lissu onkin mielenkiintoinen yhdistelmä miellyttämisenhaluista mamman kultaa ja tiukkaluonteista oman edun tavoittelijaa. Vai kulkevatko nämä kaksi ominaisuutta käsi kädessä?

Luonteensa vuoksi Lissu on minun varsinainen harrastuskoirani. Se toimii metsällä sitkeästi ja jäljellä innolla. Näiden lisäksi ollaan huvin vuoksi tottisteltu ja puolivakavasti rallytokoiltu. Lissusta on lajiin kuin lajiin.

Lissu oli pentuna melko raskas vieden hautaan mm. kolme isoa sohvaa ja lukemattoman määrän pikkuesineitä. Ikä on tehnyt onneksi tehtävänsä.

Ringo (Zerekin Meringue)

s. 4.7.2016

1 x SA, 1 x SERT

Ringo muutti meille 1,5 vuoden ikäisenä. Se on varmasti koiristamme vilkkain. Ringolla on aina mielessä poikamaisia kolttosia, mutta toisaalta se on hyvin hellyydenkipeä ja rakastaa istua sylissä.

Ringon kanssa ollaan käyty pupumetsällä ja se onkin osoittautunut koiristani ehkä parhaaksi tässä lajissa. Metsästyskauden ulkopuolella olemme doboilleet ja se onkin Ringon mielestä superhauskaa hommaa. Pikkuhiljaa opettelemme myös rally-tokon alkeita.

Elli (Kahaltajan Maailma On Sun)

s. 16.6.2017

2xERI

Elli, minun rakkauslapsi, on Kirpun pentu ja asuu sijoitettuna ystäväni luona tällä samalla kylällä. Sain kunnian olla mukana Ellin syntyessä, ja tämä tyttö se lähti välittömästi syntymänsä jälkeen liikkumaan ja sillä linjalla on kasvaessaan jatkanut. Mahdottoman energinen nuori neiti.

Ellistä toivomme pupujen kauhua, muutamissa näyttelyissä on myös tarkoitus käydä. Näyttelykoiran uransa Elli aloitti komeasti Messukeskuksessa saaden KP:n.

 

Matti (Metkumutkan T-N-T)

s. 24.6.2010

ED 0/0, HD 0/0

2 x SA, 2 x SERT, 1 x ROP,  1 x CACIB

LTE +59

Matti on jo veteraani-ikää lähestyvä ihanaluonteinen estrelamme. Se on toiminut meillä tilan vartijana aikaan, jolloin pihassa pyöri vielä hevosia, kanoja ja jonkin aikaa pässejäkin. Nyt Masa nauttii eläkepäivistään pitäen huolta beaglein ja kissojen turvallisuudesta.